Húsvéti nyulat a falra!
2018. március 30. írta: pohaarka

Húsvéti nyulat a falra!

Húsvétkor születik a legtöbb vidám DIY ötlet, tojásfestés, papírnyulak, asztaldíszek. Szerintem míg én itt gépelek, az anyukák már nyakig vannak a vízfestékben és készítik a dekorációt. Viszont a nyuszit szerintem nem kell csupán húsvétra időzíteni, aztán száműzni. (Az igazi állatot se légyszi!) Mutatok egy hihetetlen vagány dekorációt, ami akár minden nap jelen lehet a lakásban: 

hunt_slonem_bunnies.jpg

hunt_slonem_bunny.jpg

hunt_slonem_bunny_2.jpg

 hunt_slonem_bunny3.jpg

hunt_slonem_bunny4.jpg

hunt_slonem_bunny5.jpg

hunt_slonem_bunny6.jpg

hunt_slonem_bunny7.jpg

A nyuszis tapétát egy Brooklynban alkotó festőművész, Hunt Slonem jegyzi. Ez a tapétacsalád nem hétköznapi, rengeteg variációban és sokféle stílusú térben használható. Szerintem a jól kitalál extravagáns dolgok sose mennek ki a divatból. Van akinek nagy dózisban van rá szüksége, és van aki egy kis zugban igényli csak. Mondjuk egy kis wc-ben. A tapétát feldarabolva és keretbe helyezve pedig bárkinek lehet saját Hunt Slonem festménye a falon :)

 hunt_slonem_bunny8.jpg

hunt_slonem_bunny9.jpg

Ezeket a tapétákat itthon szerintem senki nem árulja, viszont meg lehet rendelni például a Wallpaperdirect oldalán. Itt található a család összes tagja:https://www.wallpaperdirect.com/us/collections/lee-jofa/lee-jofa-wallpapers/1868

Igen, papagájok is vannak, sőt, a művész úr olyannyira önazonos, hogy a több mint 2500 négyzetméteres műtermében egy valódi állatkertje van. Ebben a videóban körbe is vezet minket a nyuszibirodalmában:

Az egyik tapétának Bunny Day a neve. Legyen csodaszép nyuszis napja mindenkinek!

Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket!

(Források: Pinterest, www.gpjbaker.com, www.wallpaperdirect.com, www.huntslonem.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3413790064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása