Plakátot a falra! - avagy vagyány dekoráció különféle terekhez
2018. április 06. írta: pohaarka

Plakátot a falra! - avagy vagyány dekoráció különféle terekhez

A Pest-Budai Árverezőház végre megint plakátaukciót szervez. Azért szeretem ezeket az eseményeket, mert ilyenkor jóval könnyebb rátalálni jó printekre. Sokan vannak úgy vele, hogy már kezd lecsengeni a retro láz itthon, pedig valójában ez átalakulóban van. A 60-70-es évek ikonikus bútorai és dekorációs tárgyai egyre inkább az eklektikus terek részeivé váltak már, és jóval szélesebb körben tudjuk velük díszíteni az otthonunk, mint azt elsőre gondolnánk.

Mutatok pár kombinációt, ahol láthatjátok, hogy skandináv, modern eklektikus, minimál, vidéki terekben és loft lakásokban is nagyon jól mutathat egy-egy darab. Persze azért kell egy jó szem hozzá.

 tancos_plakat.jpg

pasztell_plakat.jpg

tanc_plakat.jpg

balaton_plakat.jpg

ovakodj_a_torpetol_plakat.jpg

zizi_plakat.jpg

moss_kezet_plakat.jpg

kozmetikai_plakat.jpg

legy_plakat.jpg

rama_plakat.jpg

fabulon_plakat.jpg

Egy-egy ilyen dekorációval akár egy egész helyiségnek adhatunk karaktert. Nálam is van, egy fiatalkori kedvenc film. Ezt az első aukciómon vettem, küzdenem is kellett érte, mert nagyon kapós volt! :)

A teljes plakátválasztékot itt találjátok, április 13-ig nézhető és licitálhattok rájuk: http://www.bedo.hu/index.php?akod=12&asor=22&azon=arveres

languszta_plakat.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr8513813982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása