Szörnyetegből Szépség - Lakásfelújítás az Andrássy úton (a szobák)
2012. november 08. írta: pohaarka

Szörnyetegből Szépség - Lakásfelújítás az Andrássy úton (a szobák)

Öröm és boldogság, elkészült az Andrássy úti lakástuning!
A fürdőszoba volt a neheze, de a többi részletet is jól át kellett gondolnunk, hiszen kis költségvetésből akartunk kihozni egy egyedi teret, felhasználva a lehető legtöbb régi bútort. A tulaj srácok szeretik a népies hangulatot, ezért választottunk a magyar motívumokat és a hozzá illő egyéb apróságot. Korábban már írtam a tervekről, de most lett kész az egész. Fotózni szerettem volna én is, de az Airbnb ezt saját hatáskörben megcsinálja, szóval ennek kifejezetten örültem.
Nézzük mi volt a kiindulási alap. Sok bútor, sok emlék, rettenetes fürdőszoba.


A fiúk nagyon sok mindent maguk készítettek. Tőlem elsősorban az ötleteket várták és hogy mit mivel rakhatunk össze. A célunk az volt, hogy a lakást ne változtassuk át annyira, hogy később ne lehessen belőle egy egész lakást varázsolni. Az elkövetkezendő időben viszont elsősorban a rövid távú kiadáson lesz a hangsúly. Ezért kellően csábító és egyedire szerettük volna varázsolni. A vendégek és foglalások száma minket igazolt. Ha minden jól megy, a srácok bővülnek majd. És remélem hasonlóan jó munka vár majd ránk akkor is!

Íme az eredmény:

A huszáros falmatrica a Hellodesign egy pályázatának nyertes munkája. A pipacsos az IKEA-ból jött a textilekkel és az ágyneműkkel együtt. A bútorok nagy része saját, van köztük polgári stílusú és retro is. A lámpákat a Tilkából rendeltük.

(A fotókat az Airbnb készítette. A lakás foglalható a teljes évben:Tom and Dave apartments: itt és itt)



A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3413714058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása