Spanyolország egy csipet retroval fűszerezve
2017. április 22. írta: pohaarka

Spanyolország egy csipet retroval fűszerezve

Itthon a burkolatok kiválasztásánál nem igazán vagyunk bátrak. Leginkább azért, mert félünk, hogy jövőre már nem lesz divatos és jól megbánjuk a választásunkat. Átesünk a ló túloldalára, lesz belőle sok bézs, krém színű burkolat a fürdőben, előterekben. Pedig egy-egy burkolat igazán jó fókuszpont tud lenni a lakásban, megkönnyítve a színek kiválasztását is. Nem csak öltözteti a lakást, de el is tudja vonni a figyelmet a hibákról. Görbe falak, nem túl ideális formájú terek, alacsony vagy túl nagy belmagasságok.

A külföldi példákat nagyon szeretem. Hasonló stílusos megoldásokat pedig itthon te is létre tudsz hozni. Egy jól kiválasztott minta segít abban, hogy ne bonyolítsd túl a többi berendezést, kiegészítőt.
Ez egy madridi illusztrátor hölgy lakása, kellemes mintázatú (egy térben is különböző!) cementlap padlóburkolatokkal. A bútorok egy része IKEA bútor, vegyítve az 50-es évek skandináv darabjaival, Eames székekkel (melyek replika formában is elérhetőek és igen keresettek itthon is). Nagyon könnyed, egyszerű és stílusos lakás, ugye?


Ha jobban megnézitek, akár Budapesten is lehetnénk :)

Forrás: http://www.revistaad.es/decoracion/casas-ad/galerias/la-casa-de-mari-quinonero/8083/image/609427

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr6313713864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása