Hogy kerül halpikkely a falra?
2018. március 27. írta: pohaarka

Hogy kerül halpikkely a falra?

A minap megkérdezte tőlem valaki, hogy mégis mire jó az, hogy padlómintákat fényképezek. Biztos te is érzed úgy, hogy kell jó zene ahhoz, hogy erőt meríts egy feladathoz, vagy a kedvenc filmed háttérzaja és hangulata hozza el azokat a gondolatokat, amik a csendben nem akarnak előbújni. Időnként megnyitja az elmém és a szemem olyasmire, amit eddig nem vettem észre.
A Normakert vendéglőben meg sem tudnám mondani hányszor jártam már. Egy vendéglőben persze nekem is máshol jár az eszem, főleg, mikor éhesen az asztalodat keresgéled. De a desszert után, mikor megszáll a jóllakottság nyugalma, no akkor látok én is előrébb az orromnál.
Normakert Vendéglő


A halpikkely minta (másnak lehet inkább cseréptetőre hasonlít) az egyik kedvencem. Itthon az enteriőrökben ritkábban látod, pedig igazán vagány. Kb 2 éve várom, hogy nálunk is elérhető legyenek ilyen formájú burkolatok, mert Amerikában már egy ideje nyomják őket és baromi csinosak, nőiesek. Az Equipe Ceramica
-nál már elérhető a forma, és itthon is rendelhető.
A svéd Front Design tervezőpárosa a halpikkelyhez hasonló egyszerű, de mégis különleges formákból készített tapétamintát az ECO tapétagyártó cég számára. Ez nem egy mai darab, mégis időtálló, úgy betervezném valakinek. Vannak itt papírkörök, levél minta is, isteni!

A ceruzarajznak és a satírozásoknak köszönhetően abszolút 3D hatást kelt. Megtapogattam, garantáltan sima felületük van, profi tervezés :)

A skandináv vagy a mostanában divatos rusztikus modern terekben nagyon jól mutat, de előszobában is izgalmas színfolt lenne! Az itthoni nagyobb tapétaforgalmazóknál, például a Tapétacenterben is be lehet szerezni.

 Források: itt, itt

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr4813713888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása