Ahova a király is gyalog jár
2011. december 06. írta: pohaarka

Ahova a király is gyalog jár

Nem is olyan régen jártam egy lakásban Budán. Azért fontos, hogy Budán, mivel ilyesmivel leginkább a belváros bohém részein lakó, főiskolás bölcsészek vagy művészek, minden esetre biztosan elvont bérlők által lakott ingatlanokban fordulhat elő. Legalábbis eddig ezt gondoltam. Elképzelem, ahogy marihuánafelhőben és némi motiváló háttérzene kíséretében pingálta a lakó remegő kézzel.
A lakás egy nívós városrészben található, teljesen felújításra szoruló állapotúra sikerült lelakniuk a bérlőknek. De így legalább korai lakberendezői pályafutásom kezdetén kifejezett művészi élményben volt részem ezzel a gyöngyszemmel :)  Őszintén szólva nem is lenne szívem hozzányúlni és szétkapni. Végül is egy műalkotásról beszélünk...a WC-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr8613714122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása