Őszi levelek egy bevásárlóközpontban
2016. november 17. írta: pohaarka

Őszi levelek egy bevásárlóközpontban

A szomorkás őszi időben a fák lassan lehulló leveleiről az avar rugdosása, gesztenyegyűjtés emlékei elevenednek meg. A levélkupacokban való fetrengés pedig a nagy gyerekkori kirándulásokat idézi.

A helyszín Kanada. Ez a különleges dekoráció egy helyi bevásárlóközpontban található, ahol időjárástól függetlenül látható. Érdekessége, hogy ezek a juharfa levelek valójában apró részletekből vannak összeállítva. Mindegyik darab egy régi bútor, vagy hordó, iskolapad része volt, melyek különböző színű és fajtájú fából készültek. Az idő is megszínezte a felületüket, így egy tökéletesen egyedi művészi alkotást hoztak létre a készítők. A designer csapat ezzel kívánta megmutatni, hogyan lehet egy a saját országukra jellemző, kreatív, de mégis funkcionális újrahasznosítási formát létrehozni egy abszolút funkcionális helyen. A bolt egyébként a Lululemon sportbolt portálját ékesíti.
(Képek:http://brothersdressler.com/lululemon)



A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr5013713852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása