Cementlap szerelem - Fuss, Fuss!
2016. május 24. írta: pohaarka

Cementlap szerelem - Fuss, Fuss!

Ha laktál már olyan házban, amelyikben nem volt lift, akkor tudod milyen érzés az, mikor reggel elindulsz otthonról, leérsz a földszintre, majd tudatosul benned, hogy otthon hagytad a telefonod. Első gondolat: hogy az a  #&@... Második gondolat: nem hiszed el...

Úgyhogy sűrű káromkodások közepette összeszeded minden erőd és figyelmen kívül hagyva, hogy nem tréningruhában öltöztél a fél óra múlva kezdődő megbeszélésre, futva elindulsz vissza a lakásba a harmadik emeletre.
A félemeleti fordulóban még gyors vagy, mint a villám.
Az elsőre érve megfogadod, hogy ezentúl gyakrabban fogsz sportolni.
A másodikon megfogadod, hogy soha nem költözöl lift nélküli házba.
A harmadikon már lüktet a fejed. Kapkodva veszed a levegőt, a blúzod pedig már inkább árulkodik arról, hogy ma kimaradt a reggeli fürdés. Majd miután görnyedt háttal képes vagy újra nyugodtan levegőt venni, a lakáskulcs sem akar működni...Hirtelen egy idegen nyit ajtót. Lányos zavarodban akkor jössz rá, hogy túlteljesítetted a távot egy emelettel.
Mindenkinek, akinek volt már hasonló élménye, küldöm szeretettel az alábbi terrazzo fotót a Visegrádi utcából. És annak is, aki egy átmulatott éjszaka után tévesztette el a bejáratot :) 

 

(Visegrádi utca)

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3513713886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása