Pancsoljunk gigantikus élőlényekkel!
2018. július 29. írta: pohaarka

Pancsoljunk gigantikus élőlényekkel!

Aki már látott felfújható flamingó matracot, bizonyára képzeletben úszkált is már vele a medencében. Vagy ha nem képzeletben, akkor a valóságban is, mert már egy ideje itthon is beszerezhetőek a fánkos, madaras, ananászos matracok. Lassan ez a trend is kifúj, úgyhogy kíváncsian várom mi jön ezután. Mutatok most nektek egy szuper elegánsat:

airflower1.jpg

Ez a Fabrice Berrux álal tervezett AIR FLOWER.

A virág forma közel 1 méter átmérőjű, kosárként öleli körbe a benne heverésző strandolót. Kicsit olyan, mint egy tavirózsa, mely ha akarod csendesen ringatózik a vízen. Az elvetemültebbek pedig körbe-körbe is forgathatják veszettül, csak a hányózacskó legyen kéznél :) Az előbbi talán mégiscsak andalítóbb program egy forró nyári melegben.

Felfújható darab, színtelen átlátszó, narancssárga, és kék színben létezik. Bizonyára már ezt is megtalálnám nektek replikában, de maradjunk egyelőre ennél, amit a Roche Bobois gyártott A virágszirmok dőlésszögén valószínűleg elvérezne egy másolat is, olyan szép formás ez a virág.

airflower3.jpgairflower6.jpgairflower5.jpg

A Roche Bobois kínálatában most éppen nem lehet kapni, mivel ez egy régebbi formaterv, de készségesen válaszoltak nekem, hogy valószínű újra lesz :) A francia FUGU gyártotta le nekik ezt a fotelt, akiknél aktuálisan is szuper cuccok vannak. Ezeket a bútorformájú képződményeket magas minőségben és kellően strapabíróra tervezik. Egy projekthez valószínűleg rendelünk is egy ilyen csini szettet. Nálunk elég szigorúan szabályozzák a dohányzást, simán el tudnám képzelni egy csinos lobbiban...

inflatable1.jpginflatable2.jpginflatable4.jpginflatable3.jpg

Egy szóval a felfújható bútor menő!

Még bőven van idő a nyárból, mindenki fürdésre, medencézésre fel!

airflower2.jpg

 

képek forrása:

https://design-milk.com/airflower-inflatable-chair-fabrice-berrux-roche-bobois/

ww.roche-bobois.com

https://fugufurniture.com/en/mobiliers-gonflables/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr9514148209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása