Tetőtéri lakás projekt - Klasszikus lofty hangulat
2016. április 03. írta: pohaarka

Tetőtéri lakás projekt - Klasszikus lofty hangulat

Egy nyári projekt van készülőben.

Kedves fiatal orosz barátaim úgy döntöttek, hogy belevágnak a legfélelmetesebb dologba - egy idegen országban vesznek egy lakást, szétverik, majd újjáépítik és berendezik. No azért közben kiderült, hogy ez nem megy olyan könnyen, ezért minden esetre szóltak nekem, hogy mielőtt nekiállnak a falak bontásának, mégiscsak kikérjék a véleményem. És nem utolsósorban, hogy szerezzünk egy kivitelezőt is a bulihoz.
A terv egy meleg, bensőséges hangulatú lakás megalkotása, ami a legkevésbé se a mai fehér puritán trendeket követi. A pár orosz gyökereinek köszönhetően a természet és a fa melegségének szeretete nem hiányozhat. Az általuk kedvelt klasszikus formavilágot fogjuk megbolondítani loft hatású kiegészítőkkel és vidám színekkel.
Alig várom, hogy körvonalazódjon a dolog. Egy kis montázs minden esetre már készült a tervekhez.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr2613713898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása