Nekem lámpást adott kezembe az úr...Párizsban
2011. szeptember 29. írta: pohaarka

Nekem lámpást adott kezembe az úr...Párizsban

Amikor Párizsban jártam egyik évben, pont ősz volt. Ami a legszembetűnőbb ősszel abban a városban, hogy az emberek nem olvadnak bele a szomorú időjárásba, a fekete-szürke-barna kabátokat nem ismerik. Vagy ha mégis ilyesmi van rajtuk, akkor fognak valami nagyon színeset és magukra tekerik, vagy magukra akasztják. A lényeg, hogy életet lehelnek a hideg őszbe. Ezt itthon ritkán látni, nálunk úgy általában véve kevesebb a szín az utcákon, még nyáron is. Mi nem vagyunk harsányak, pedig néha ránk férne, nem csak farsangkor.
Amikor megláttam a La Case de cousin Paul színes labdáit, rögtön ez jutott eszembe. És hogy biztos-e, hogy itthon nem lenne rá kereslet? Mert mi ilyen szürkék lennénk?...nem vagyok benne biztos.

Ez a sok kis és nagy méretű gömböc nem más, mint lámpa, amiket füzérbe lehet fonni, olyan színekből amilyenekből akarod, és olyan formában, ahogy akarod. A honlapon saját magad kiválaszthatod a színeket, a zsinór színét, hogy hány labdából álljon a füzér. Persze aki kevésbé kreatív, vagy egyszerűen csak nem biztos magában, számára van előre gyártott színkombináció is. Nem kell megijedni a színkavalkádtól, fehér, pasztel és visszafogott összeállítások is vannak.

Felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerülnek a gömböcök, egy 35 darabos kígyó 32 euróba kerül, ami szerintem egy teljesen jó ár egy egyedileg megtervezett lakásdekorációért. Az, hogy hogyan jut el Magyarországra, az egy másik kérdés. A szállítási költség a füzér árának a fele, úgyhogy érdemes kint létünkkor beszerezni, vagy egyszerre többet rendelni belőle.

Ha pedig nem vagy biztos a döntésedben, még egy kis segítség - a honlapon lekapcsolhatod a villanyt és megnézheted milyen a sötétben :)

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr6113714152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása