Férfias amerikai konyha
2016. december 04. írta: pohaarka

Férfias amerikai konyha

Egy barátom még korábban keresett meg azzal, hogy frissítsük fel a lakásának konyha-nappaliját, mivel a társasház épülése óta több dolog is markánsan megváltozott az életében. Munka, magánélet, és még sorolhatnám. Persze, hogy ilyenkor a legtöbben arra vágyunk, hogy a közvetlen környezetünk is igazodjon ezekhez a változásokhoz, velünk együtt megújuljon az otthonunk.

Adott egy harmincas éveiben járó férfiember modern berendezésű lakása, egy nagyon sötétbarna konyha és egy hozzá tartozó amerikai konyhás nappali, mely jelenleg egy kissé unalmas bézs-barna színkombinációban vegetál. A mostani kiwizöld kiegészítő színekkel pedig nem tud azonosulni a tulajdonos.

Ez az alapállapotunk:


Arról beszéltünk, hogy valahogy életet kell varázsolni a térbe, személyiséget adni a lakásnak úgy, hogy a lakás többi részével is összhangban maradjon. A konyha nem kicsi, azt újraépíteni nem fogjuk, de a sötét falburkolattól megszabadulunk.
Mivel konkrét elképzelés nem volt a színeket és a stílust illetően, ezzel a fontos lépéssel kezdtünk.

A beszélgetések és képnézegetéseket követően az alábbi szín és stílustervek születtek:

 


Te melyiket választanád?





A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3613713850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása