Szezonzáró mulatozás! - utolsó idei esküvőnk
2012. október 05. írta: pohaarka

Szezonzáró mulatozás! - utolsó idei esküvőnk

Az év utolsó esküvője sok meglepetést tartogatott. Az ifjú párnak is, és a vendégeknek is.
Az ifjú pár megkapta a baráti társaságtól a saját meglepetését: a fiúkkal együtt beöltöztünk színes ruhákba. Minden párnak volt egy feltűnő színe, mi lányok pedig a párunkhoz öltöztünk. De most nem ezeket a képeket szeretném megmutatni, és magunkat fényezni, hanem inkább az esküvői dekorációról mutatnék egy-két képet.

Idén ennek az esküvőnek a megszervezésére volt a legkevesebb idő, mégis nagyon összeszedett, stílusos, de emellett természetes és ezáltal nagyon a párhoz illő hangulatú volt.

A vőlegény borkedvelő, a menyasszony pedig a letisztult stílust szereti. Kettőjük stílusa egyértelműen megmutatkozott mindenütt.












A szezonzáró esküvő nagyon jól sikerült, kívánom nekik, hogy legyen minden napjuk olyan szép, mint amilyen az esküvőjük volt!
(saját mobil képeim)

A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr9713714068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása