Tányérfa és huszárfal
2011. október 12. írta: pohaarka

Tányérfa és huszárfal

Van egy munkám, amiben népies motívumokat kell becsempésznem egy lakásba, leginkább a falakon, egyéb lakberendezési kiegészítőkben, vagy egyéb ötletes formában. Lehetőség szerint hanyagolva mindenféle elcsépelt szimbólumot. Nem biztos, hogy pirospaprikák közt szívesen ébredne fel az ember, még akkor sem, ha egy hotelben vagy apartmanról van szó.
Ha már a gulyásról lemondunk, van rengeteg egyéb megoldás, amit ötletesen lehet használni egy olyan térben, ahol modern stílusban gondolkodunk. A magyar motívumaink felhasználásával be tudunk csempészni némi ötletet és kreativitást modern, de akár egy régi lakásba is. Amin dolgozom, az egy apartmanná átalakítandó belvárosi lakás, ahol szeretnék egy tányérfalat készíteni. A huszárok pedig az egyik ágyvég felett lesznek. Íme egy kis inspiráció mindenkinek.







A bejegyzés trackback címe:

https://czifrapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr813714142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása